Christophe Siel

Christophe Siel er 27 år gammel og opvokset i Frederikshavn. Han rejste for 5 år siden til Spanien hvor han blev i 3 år. Herefter opholdt han sig i London i halvandet år. For tiden er Christophe bosat i Firenze.

”Jeg tog til Firenze for at blive bedre til mit arbejde og for at se hvordan mennesker med helt klassiske metoder bærer sig ad.
Jeg har udstillet i London og haft en solo udstilling Frederikshavn hos Steen Karlsens galleri. Igennem sommeren har jeg udstillet på Hjorths Badehotel i Kandestederne nær Skagen. Jeg udstiller i Hanstholm Kunstbygning senere i september.
Jeg er selvlært og egentligt bare på opdagelse, for at finde ud af, hvor langt jeg kan udvikle mig, og blive bedre til det jeg laver.
Jeg maler de ting jeg føler og ser på min vej igennem livet. Bruger meget dyr i mine billeder, da vi ofte selv lægger følelser og personligheder i dyr. Udover det, så synes jeg bare dyr er sjove at male, og det er vel derfor man maler. :)”

Christophe Siel

Fox

Overskrift

Tekst her